Over DIBBET Interiors

Aangenaam, ik ben Sophie Dibbet. Interieurontwerpster en stylist. Wij maken exclusieve 3D en 2D ontwerpen voor uw woning, buitenhuis, kantoor, u kunt het zo gek niet bedenken en wij ontwerpen het. Ook geven wij u graag advies over uw interieur. Onze visie is om het gehele totale plaatje te verzorgen, van de bouw tot en met het laatste potje op de tafel. Dit realiseren wij met onze twee andere bedrijven, Dibbet Bouwbedrijf Exclusief en Dibbet Doors. 

Bij Dibbet Bouwbedrijf Exclusief doen wij alles zelf. Aanbouw, verbouw, tegelzetten, timmerwerk, schilderwerk, elektra en installatieklussen: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnendeuren met gehard veiligheidsglas. Dat doen we snel, goed en tegen een eerlijke prijs. Gebaseerd op persoonlijk advies en steeds met uw belang in het achterhoofd. Precies zoals we het zelf zouden willen, alsof het om onze eigen deur ging.

Als geen ander begrijpen wij dat een verbouwing stressvol kan zijn. Wij richten ons er dan ook op u te ontzorgen. Met één centraal aanspreekpunt en ons efficiënte vakwerk heeft u minimale overlast en maximaal resultaat. Dat is waar wij voor gaan.

Kom gerust eens langs, of bel. Dan weet iu direcht wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Dibbet Interiors

Kom langs in onze showroom!

Kijkje nemen in de showroom? Maak telefonisch een afspraak om er zeker van te zijn dat één van onze adviseurs u te woord kan staan!

Dibbet Interiors
Dibbet Interiors